V naši ustanovi, ki stoji v centru Zagreba, skušamo zadovoljiti vse potrebe naših pacientov, celo tistih najzahtevnejših, kar nam uspeva zaradi samega koncepta dela in pristopa našega strokovno usposobljenega osebja, ki je na najvišji ravni. Z odlično lokacijo v samem središču velemesta ter z vrhunsko urejenimi in opremljenimi delovnimi prostori omogočamo našim pacientom, vse od sprejema pa do končanega zdravljenja, najboljši možen pristop, udobje in občutek zaupanja.

V centru Dental esthetic je estetsko zobozdravstvo osnovno vodilo vseh zobozdravstvenih posegov. Vpeto je v vse druge veje zobozdravstva in se z njimi tesno prepleta.

Estetsko zobozdravstvo je temelj uspešne terapije, katere cilj je lep nasmeh, zdravje in zadovoljstvo naših pacientov.

Zato mora vsak, tudi najmanjši poseg v ustni votlini, biti v skladu s parametri estetike in pravilnega delovanja žvečnega sistema. S tem podpiramo lep in naraven videz zob.
Lepo je vedno unikatno in individualno, zato tudi v centru Dental esthetic k težavam vsakega našega pacienta pristopamo individualno.

Naše storitve

V centru Dental Esthetic je estetsko zobozdravstvo osnovna doktrina in vodilo pri vseh zobozdravstvenih posegih. Vpeto je v vse druge veje zobozdravstva in se z njimi tesno prepleta. Estetsko zobozdravstvo je temelj uspešne terapije, katere cilj je lep nasmeh, zdravje in zadovoljstvo naših pacientov.

Izkušnje bolnikov

Hvala, ker ste me podučili, kako pomembna je higiena zob ter redne kontrole, čeprav mi takrat samo odstranite zobni kamen.

Alen Makar, 44 god.

Zelo sem hvaležna dr. Dunđerju, ker mi je pozdravil granulom na spodnji čeljusti. Še posebej, ker je poseg trajal skoraj 5 ur in bolečin sploh nisem čutila.

Martina Novak, 36 god.

Navdušen sem bil zaradi zelo prijetnega sprejema, prijaznega osebja in visoke strokovnosti dr. Dunđerja in njegove ekipe. Zagotovo se bom še vrnil.

Igor Klem, 41 god.

Galerija