V naši ustanovi, ki stoji v centru Zagreba, skušamo zadovoljiti vse potrebe naših pacientov, celo tistih najzahtevnejših, kar nam uspeva zaradi samega koncepta dela in pristopa našega strokovno usposobljenega osebja, ki je na najvišji ravni. Z odlično lokacijo v samem središču velemesta ter z vrhunsko urejenimi in opremljenimi delovnimi prostori omogočamo našim pacientom, vse od sprejema pa do končanega zdravljenja, najboljši možen pristop, udobje in občutek zaupanja.

V centru Dental esthetic je estetsko zobozdravstvo osnovno vodilo vseh zobozdravstvenih posegov. Vpeto je v vse druge veje zobozdravstva in se z njimi tesno prepleta.

Estetsko zobozdravstvo je temelj uspešne terapije, katere cilj je lep nasmeh, zdravje in zadovoljstvo naših pacientov.

Zato mora vsak, tudi najmanjši poseg v ustni votlini, biti v skladu s parametri estetike in pravilnega delovanja žvečnega sistema. S tem podpiramo lep in naraven videz zob.
Lepo je vedno unikatno in individualno, zato tudi v centru Dental esthetic k težavam vsakega našega pacienta pristopamo individualno.

Naše storitve

V centru Dental Esthetic je estetsko zobozdravstvo osnovna doktrina in vodilo pri vseh zobozdravstvenih posegih. Vpeto je v vse druge veje zobozdravstva in se z njimi tesno prepleta. Estetsko zobozdravstvo je temelj uspešne terapije, katere cilj je lep nasmeh, zdravje in zadovoljstvo naših pacientov.

Izkušnje bolnikov

“Osjećaj kako sam primljena, način na koji mi je objašnjeno i sami rezultat.. više sam nego zadovoljna! Od tada uživam u svom osmijehu, imam opuštenu vilicu i ublažene bore na licu.”

Renata, Munchen

"Izuzetno sam zadovoljna radom dr. Dunđera. Vrlo je pedantan i profesionalan, u sigurnim ste rukama!"

Astrid, Zagreb

"Vrlo ugodan prijem i stručno osoblje te visoki profesionalizam dr. Dunđera i njegovog tima me oduševio, tako da ću se sigurno vratiti.”

Indira, Munchen

Imala sam niz problema koji su me spriječavali da vodim zdrav i normalan život, sve dok nekim čudom nisam upoznala dr. Alenka Dunđera.Hvala cijelom timu!

Stella, Vincenza

"Dosao sam na kontrolu nakon 7 godina. Obzirom na kvalitetu i vrhunsku izvedbu, sve je kao prvi dan. Bravo!!"

mr.sc.dr.med Damir Jurinović, Zagreb

Stigao sam iz Njemačke na preporuku i oduševljen sam pristupom i profesionalnošću. Za kratko vrijeme dobio sam novi osmijeh. Hvala dr. Alenko!

Ismail, Munchen

Galerija