O NAS


V naši ustanovi, ki je locirana v središču Zagreba, skušamo zadovoljiti vse potrebe naših pacientov, celo tiste najzahtevnejše, kar nam uspeva zaradi samega koncepta dela in pristopa našega osebja centra Dental esthetic, ki je na najvišji ravni. Z odlično lokacijo v samem središču Zagreba ter vrhunsko urejenimi in opremljenimi delovnimi prostori zagotavljamo našim pacientom, vse od sprejema pa do končanega zdravljenja, najboljše možno udobje, predvsem pa občutek zaupanja.

Delo s pacienti poteka v štirih ordinacijah, izključno v dogovorjenih terminih, brez čakanja. Naročite se lahko po telefonu ali osebno na polikliniki. Ker se diagnostika in zdravljenje opravljata na enem mestu, vam ne bo treba izgubljati časa za obisk drugih zdravstvenih ustanov.

Zdravstveno osebje poliklinike je zelo dostopno in za vas si bodo vzeli ves potreben čas. Naše zdravnike lahko povprašate o vsem, kar vas zanima glede vašega zdravja. Na vsa vprašanja boste prejeli relevantne odgovore, saj menimo, da je komunikacija nujen in izjemno pomemben del terapije.

Vodimo podrobno dokumentacijo ne le o posegih, temveč tudi o pripravkih in materialih, ki jih uporabljamo pri terapiji. Zaradi varnosti naših pacientov uporabljamo izključno materiale in metode, ki so klinično in znanstveno dokazani s strani neodvisnih delovnih skupin v Evropi in svetu. Ne opiramo se na izjave in oglaševalske kampanje industrije.

Poudarjamo, da se vsi, celo najmanjši posegi opravljajo v lokalni anesteziji, torej - povsem brez bolečin.

Naša ustanova leži v zgodovinskem in poslovnem središču Zagreba, na stari cerkveni posesti. Sama lokacija in zlitje z okoljem predstavljata kombinacijo sodobnega in zgodovinskega, čeprav je objekt popolnoma izoliran od mestnega vrveža in gneče. Ob objektu je tudi lepo urejen park, ki ga pacienti uporabljajo z počitek in sprehode in je redka oaza miru v samem središču velemesta.

V neposredni bližini je tudi priljubljeni poslovni kompleks Centar Kaptol, v katerem so predstavništva znanih podjetij, ambasada Avstralije, različne trgovine, nekaj vrhunskih restavracij in številne druge kulturne in zabavne vsebine. V sklopu Centra Kaptol je tudi velika garažna hiša, kar je velikega pomena, saj tako naši pacienti nimajo težav s parkiranjem.