O NAMA


Locirana u centru Zagreba naša ustanova zadovoljava mjerila svih, pa i najzahtjevnijih pacijenata jer su koncept rada i pristup poslu djelatnika Dental Esthetic centra na najvišoj razini. Budući da smo smješteni na odličnoj lokaciji, a radni je prostor vrhunski uređen, našim pacijentima od prijama do završetka terapije pružamo maksimalnu udobnost i prije svega, osjećaj povjerenja.

S pacijentima radimo u četiri ordinacije, isključivo u dogovorenim terminima, bez čekanja. Naručiti se možete telefonom ili dolaskom u polikliniku. Kako se dijagnostika i terapija obavljaju na jednom mjestu, ne morate gubiti vrijeme na odlaske u druge zdravstvene ustanove.

Liječnici poliklinike vrlo su pristupačni i imaju dovoljno vremena za vas. Naše liječnike možete upitati sve što vas zanima o vašem zdravlju. Na sva takva pitanja dobit ćete relevantne odgovore jer mi smatramo da je komunikacija neizostavan i izuzetno važan dio terapije.

Mi vodimo detaljnu dokumentaciju ne samo zahvata nego i preparata te materijala koje koristimo u terapiji. Radi sigurnosti naših pacijenata koristimo isključivo materijale i metode klinički i znanstveno dokazane od neutralnih radnih skupina u Europi i svijetu. Ne oslanjamo se na izjave i promidžbene kampanje industrije.

Naglašavamo da se svi, pa i najmanji zahvati obavljaju pod lokalnom anestezijom, dakle, potpuno bezbolno.

Naša ustanova smještena je u povijesnoj i poslovnoj jezgri Zagreba, na starom crkvenom imanju. Takav položaj i uklopljenost u okružje spoj su modernog i povijesnog a je imanje je potpuno izolirano od gradske gužve. Na njemu je veliki, lijepo uređeni, park koji pacijenti koriste za odmor i šetnju te je rijetka oaza mira u samom središtu velegrada.

U neposrednoj blizini je i popularni poslovni kompleks Centar Kaptol u kojem se nalaze predstavništva poznatih tvrtki, australska ambasada, trgovine, nekoliko vrhunskih restorana i mnogi drugi kulturni i zabavni sadržaji. U sklopu Centra Kaptol je i velika javna garaža, što je od izuzetne važnosti, jer naši pacijenti nemaju problema s parkiranjem.