O NAMA


Locirana u najužem centru Zagreba naša ustanova zadovoljava mjerila svih, pa i najzahtjevnijih pacijenata. Radimo isključivo u dogovorenim terminima - bez čekanja, a radni je prostor vrhunski uređen i opremljen. Kako se dijagnostika i terapija odvijaju na jednom mjestu, ne morate gubiti vrijeme na odlaske u druge zdravstvene ustanove. Našim pacijentima od prijema do završetka terapije pružamo maksimalnu pristupačnost, udobnost i prije svega osjećaj povjerenja.

U Dental Esthetic Centru estetska stomatologija osnovna je doktrina i vodilja kroz sve stomatološke zahvate. Ona se prožima sa svim ostalim granama stomatologije i s njima čini neraskidivu svezu. Estetska stomatologija je osnova uspješne terapije lijepog osmijeha, zdravlja i zadovoljstva naših pacijenata.

Svaki, pa i najmanji zahvat u usnoj šupljini mora zadovoljavati parametre estetike i pravilne funkcije žvačnog sistema. Time podržavamo lijep i prirodan izgled. Naglašavamo da se svi zahvati rade pod lokalnom anestezijom, dakle, potpuno bezbolno.

Lijepo je uvijek individualno, tako i u Dental Esthetic Centru problemu svakog našeg pacijenta pristupamo individualno. 

Naša ustanova smještena je u povjesnoj i poslovnoj jezgri grada, na starom crkvenom imanju, a u neposrednoj blizini nalazi se Centar Kaptol u kojem s brojnim trgovinama, vrhunskim restoranima, kulturnim i zabavnim sadržajima, kao i javna garaža.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć s organizacijom vezanom za dolazak ili smještaj u procesu liječenja, obratite nam se!